A cool idea, Arnau!

L’Arnau va tenir una idea genial: aprendre anglès amb una cançó de moda, d’aquelles que se’t fiquen al cervell i et fan moure els peus sense voler:

-Ana, podríem aprendre la cançó “I’m sexy and I know it” -em va dir cantant-me i ballant-me la cançó amb molta marxa i una excel·lent pronunciació in English 😉 .
-Arnau -vaig dir jo 😳 -veurem què podem fer… hem de treballar cançons que treballin vocabulari i estructures lingüístiques adients per a la vostra edat… m’ho miraré…

I ja ho tenim! Gràcies a l’Arnau i a “Sesam Street”…
Let’s sing and dance! Come on everybody!

VERY IMPORTANT!

Des que l’Arnau Fernàndez connecta l’anglès que fem a l‘escola amb el què escolta a les cançons, el què apareix als jocs de la consola, a les sèries de dibuixos animats, als cromos, etc. se’l veu molt feliç aprenent anglès, perquè aquest idioma comença a tenir sentit a la seva vida ara. Tenir interès per aprendre, ganes de saber, gaudir fent-ho és la millor recompensa. Llavors, sense adonar-te’n les notes pugen com si fos màgia. És el plaer d’aprendre.

Ara que s’acosta el final del segon trimestre vull felicitar l’Arnau i tots els nois i noies que, com ell estan aprenent a aprendre, un dels principals objectius que ens havíem proposat.

A partir d’ara, et proposo a TU, Catalan Kid, focalitzar el poder del teu “bilingual brain” en connectar amb l’anglès que tens al teu voltant ARA, AVUI i descobriràs tot el que “no sabies” que sabies ;-).

Keep in touch. (Estem en contacte)
Ana M. Reyes, your teacher of English 2012/13

Have your say! Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s